PLANERA BRÖLLOPSRESA

Att planera sin bröllopsresa kan vara knepigt eftersom det finns så otroligt mycket att välja mellan. När jag arbetar som bröllopsfixare så hjälper jag även till med detta. Det viktiga är att ta reda på vad ni som par vill få ut av resan. Vill ni bara ha relax? eller kanske vill ni ha mer äventyr? Storstad eller paradisö? Många kombinerar alternativen. Börjar med en avslappnande solresa och avslutar med kanske lite shopping i kärleksstaden Paris. Ta reda på hur mycket pengar ni har och vill lägga på resan, hur länge ni tänkt vara borta och sen som sagt vad har ni för bild av er resa?
Vi ska åka till Maldiverna. Har aldrig varit där och har alltid velat åka dit. Vi kände att vi bara ville ta det lungt och njuta och då finns det inget bättre ställe enligt mig. Här är bilder från hotellet.
Här tror jag att vi kan ha det helt underbart och bli helt utvilade, eller vad tror ni?

 

 


GÖRA SJÄLV!

För att få sitt bröllop mer personligt är det alltid fint att göra små detaljer själv. Självklart beror det på hur mycket tid man har, för det tar sin lilla tid! På mitt bröllop gjorde jag många olika detaljer själv. En av sakerna var servettringarna, jag gjorde dom i spets och ett sidenbad över. Det följde mitt tema som just var vit spets, grönt och champange. Som bröllopsfixare brukar jag försöka få fram just de detaljer som speglar bröllopet och brudparet. Varför jag hade valt spets i mitt tema var för att jag hade spets i min slöja och ville föra det vidare i hela bröllopet. Jag ska berätta mer sen om mitt egna pyssel.

Vet inte om ni ser det på bilden, men spetsen är även tryckt på menyn och placeringskorten. Den var även tryckt på vigselprogrammet, save the date och i inbjudan låg det spets runt kortet . Det blev en underbar helhetskänsla.

 


EVA LONGORIAS BRÖLLOP

Satt och tittade på lite bröllopssidor och kom på att jag ändå måste skriva nått ord om det bröllopet som jag själv inspirerades enormt av till mitt eget bröllop. Eva Longorias bröllop är enligt mig helt felfritt. Jag var dock inte där, men vad man kan se på bild och läsa. Älskar klänningen, hela brudföljet, tårtan, den pampiga kyrkan och att de följer ett färgtema genom allt. Undra vem hon använde som bröllopsfixare? Bra jobb i alla fall! Här kommer lite bilder.


BRÖLLOPSBILDER

Nu har vi äntligen fått våra helt underbara bilder från bröllopet. Jag rekommenderar verkligen vår fotograf  Victoria Carlqvist, se hennes hemsida här. Som bröllopskoordinator brukar jag alltid säga att det är så viktigt att ha en bra fotograf på er bröllopsdag. Dagen går fort men bilderna finna kvar för livet!


HÖST/VINTER FÄRGER

Här är lite inspiration till er som ska gifta er i höst eller vinter.

 

Det är alltid bra att använda en bröllopsfixare som kan hjälpa till med just färgteman, vilket blir mer och mer populärt.


NY TREND 2012

Jag vet att bara halva 2011 har gått, men det är många som börjar planera sitt bröllop för nästa år. En ny trend som började smyga fram lite under 2011 blir mer och mer poppis. Jag och många andra kallar det för "sweet table". Istället för att ha en stor bröllopstårta så har man lite av varje på ett fint dekorerat bord. Något som alltid finns med är macarons, extremt inne just nu.
Jag hittade bilden på www.sweetables.com.au gå gärna in och kika, finns massa fina bilder för inspiration till bröllopet.

MITT BRÖLLOP

För bara en månad sedan så hade jag mitt eget drömbröllop. Det var helt magiskt! Vigseln höll rum i Gränna kyrka och festen på vår egen gård en bit därifrån. Både jag och min man tyckte att det var roligt att inte vara i Stockholm, utan att alla fick en liten semester på köpet. Det var 147 gäster, en stämningsfull vigsel, häst och vagn, Champange, fotografering, middag. Tal, bildspel, telegram, skratt och tårar. Bröllopstårta nere vid vattnet upplyst av facklor och fyverkerier. Och sist men inte minst en romantisk brudvals till ett underbart sexmanna-band som spelade hela natten lång.


MIN BRÖLLOPSBLOGG

Efter mycket tjat så har jag nu startat min bröllopsblogg. Jag heter Michaela Hamilton och arbetar som bröllopskoordinator. Jag började planera bröllop långt innan jag kunde läsa, men då var det mest till mina barbiedockor och liknande.
Jag kommer att skriva om olika trender inom bröllop just nu, visa inspiration och detaljer och självklart berätta om mitt jobb och hur jag arbetar.
Hoppas ni kommer att gillar bloggen och bröllop lika mycket som jag!

RSS 2.0