BYTA OM EFTER VIGSELN

En trend som blir allt mer vanlig är att bruden byter klänning efter vigseln. Man vill ha något mer avslappnat och bekvämt för att kunna dansa och gå lättare. Antingen så fortsätter man med vitt eller så byter man helt och kanske har den färg eller stil som temat följer. Jag tycker att det kan vara en bra idé att byta, själv hade jag det mycket kämpigt med min klänning under dansen. Dock kan jag förstå att man vill använda sin brudklänning mer än ca 40 minuter. Självklart så ska man göra det som känns rätt, men mitt tips som bröllopskoordinator är i alla fall att om du har ett långt släp och inte vill byta klänning, se till att kunna ta av släpet innan du anländer till festen. Då kommer du att njuta av kvällen mer!

NY HEMSIDA

Kolla gärna in min hemsida www.weddingsby.se för att se mer bilder och information på hur jag arbetar som bröllopskoordinator.

DEN ALTERNATIVA BRUDVALSEN

Många kanske känner att vals inte passar deras personlighet. Det blir vanligare och vanligare att brudpar väljer att göra sin egen brudvals, kanske salsa, cha cha eller helt enkelt ett shownummer. Det är inget fel med det. Man ska göra det som känns rätt, för det är er dag och ni ska känna er trygga i allt ni gör. Eftersom jag är dansare i grunden så hjälper jag brudpar även med deras brudvals. Jag går igenom olika förslag och sen kommer vi fram till vad som är bäst för just det brudparet. Så om ni är oroliga för valsen så kom ihåg att det finns många alternativ!

TRE VIKTIGA TIPS!

Som bröllopskoordinator har jag alltid mycket tips som man själv kanske inte alltid tänker på. Något som är extremt viktigt är att man har en bra toastmaster. Det måste vara en person som är van att tala inför folk (lite teater och secnvana skadar inte). Pålitig och ordentlig är också mycket viktigt, allt ska vara planerat i minsta detaj så att brudparet bara kan luta sig tillbaka och inte behöva oroa sig. Mitt tips brukar vara att kanske inte ta sin bästa vän eller ett syskon bara för att, utan verkligen fundera på vem som egentligen är bäst, ni kanske vill hyra in nån?
Mitt andra tips är lägg ner mycket tid på bordsplaceringen, börja 3 månader innan och sen gör om och gör om. En bra bordsplacering = en lyckad middag!
Mitt sista tips för idag är att ni måste se till att ni får en bra vigselförättare. Det är så viktigt! Får ni någon som ni inte alls gillar så kan det förstöra hela cermonin. Ni kanske har någon som ni känner? eller så gillade ni er konfirmationspräst? har ni inget av detta så går det alltid att hitta bra präster så lägg ner extra tid på att hitta just er drömpräst!

FORTSATT TREND, JA ELLER NEJ?

Man kan ju börja spåna på vad som kommer bli trendigt 2012 redan nu. Jag tror att spetsen kommer att finnas kvar och bli mer och mer populär. Titta bara på Kate Middleton som var klädd i spets upptill och på vår egen kronprinsessa som hade en lång spetsslöja. Spets är vackert och romantiskt och passar många olika stilar. Enligt mig kommer spetstrenden att fortsätta. Vad tror ni?

 

 

 

 


JAKOB & MARIAS BRÖLLOP

I lördags var det Jakob och Marias bröllop, så mycket kärlek, tur att mascaran var vattenfast! Det var en underbar, romantisk och personlig vigsel i Boo kapell och sedan en orolig fest på Grand hotell Saltsjöbaden. All Lycka till er i framtiden, Ni är så rätt för varandra!

 

 

 

 

 

 


BUBBLOR

En detalj som jag använde mig av och som blev otroligt lyckad var såpbubblorna. Blev jättevackert! Alla tyckte det var roligt att blåsa och det blev superfina bilder.


BRÖLLOPSPLANERING

Alla vill ha sitt perfekta drömbröllop och ofta är det bra att få lite tips bland alla val som ska tas. Det ni först måste göra är att bestämma en budget, hur många gäster och ett datum. När ni gjort det är ni en bit påvägen. Antalet gäster styr er budget mer än vad ni kanske tror, så tänk igenom detta noga. Vill ni ha en kyrka, ett kapell eller en festlokal som ni vet är populär bör ni boka minst ett år innan. Det kanske låter galet men BOKA SÅ FORT NI KAN! Vi ringde vår kyrka ett år innan och fick ändå inte det datumet som vi ville ha. När ni bokat de stora delarna börjar egentligen hela planeringn. Det är alla val som ni gör härifrån som kommer prägla hela bröllopet, det är här ni kan få just ert bröllop unkik och oförglömligt. Som bröllopskoordinator finns jag där vid alla dessa svåra beslut och val. Jag hjälper brudparet att hitta sin egen stil, ser till att det finns en röd tråd från början till slut och att även gästerna kommer att minnas just deras dag.


RSS 2.0